fondo

Comencem amb la primera recepta: la Pepita Carracao ens ha fet un pa de pessic i xocolata desfeta. L'hem provat durant la classe i no cal dir que estava per llepar-se els dits... PA DE PESSIC: 3 ous, 1 iogurt natural o de llimona, 2 mesures de iogurt de sucre, 1 mesura de iogurt d'oli, 3 mesures de iogurt de farina, llevat passat pel colador, panses i ratlladura de llimona. Passar-ho tot per la batidora i col.locar-ho en una base per anar al forn previament untada amb mantega i espolsinada amb farina. Tenir el forn previament calent i deixar-ho coure a 200º uns 30-35 minuts depèn del forn. XOCOLATA DESFETA: 1 paquet de xocolata valor en pols 1 litre de llet 1 iema d'ou 1 nou de mantega Posar-ho tot en un bol al bany Maria fins que quedi una pasta ben fineta, i ja es pot servir i a berenar de gust!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario